Här hittar du information i korthet om saker som kan vara bra att veta inför ditt besök hos oss:

Audioguide: Din egen personliga guide...rekommenderas varmt! Finns tillgänglig på Svenska, Engelska, Ryska. Finns att hyra i entrékassan. 

Barnvagnar: Barnvagnar får ej följa med in i museet. Barnvagnsparkering finns i entrén i mån av plats. Bärsele och lås till barnvagnar finns att låna i receptionen (begränsat antal). 

Borttappade saker: Har du tappat bort något fråga om hjälp i entrékassan eller ring 010-7087200.

Butik: I anslutning till kaféet finns en presentbutik där du hittar trevliga gåvor till vänner och familj. 

Fotografering: Det är fullt tillåtet att fotografera i museet dock UTAN blixt för att inte skrämma djuren. De ser oss lika bra som vi ser dem...

Vill du fota hos oss för kommersiellt bruk kan du kontakta oss på 010-7087200 eller via info@aquaria.se

Garderob: I entrén finns en obevakad garderob att hänga av sig i och värdeskåp för väskor och dylikt. Värdeskåpet kostar 10 kr.

Gruppbesök/Skolbesök: Förhandsbokning krävs endast om ni önskar guide 

Guidade visningar: Ingår i entréavgiften för enskilda besökare. Kallas även för matningsrundor och ges 3 gånger dagligen, kl. 11, 13.30 och 14.30, på svenska och engelska.

Hundar: Är inte tillåtna i museet - med undantag för ledhundar och hörselhundar.

Kafé: Vårt kafé hittar du vid vattenbrynet och det bjuder på lättare måltider och ett stort fikautbud samt fantastisk utsikt.

Ledsagare: Besökare med behov av assistans för att till exempel läsa texter i museet får ta med ledsagare utan extra kostnad. (mot uppvisande av ledsagarkort)

Låsbara skåp: I garderoben finns det låsbara skåp som kostar 10 kr. Skåpet kan bara låsas en gång och om man låser upp det krävs det en 10:a till för att kunna låsas igen.

Matsäcksrum: Vi har ett litet matsäcksrum som ni är välkomna att använda i mån av plats. Det finns även möjlighet sitta på vår härliga uteplats vid vattnet och äta medhavd mat.

Parkering: Det finns en bilparkering i direkt anslutning till museet. Mittemellan Aquaria och Gröna Lund. 

Rullstolar: Du kan komma till oss med till exempel rullstol men det finns då delar av Aquaria som inte är tillgängliga på grund av trappor och smala utrymmen. Utrymmen som kan vara svåra att nå är ovansidan av regnskogen och Öringens hus. Ring oss gärna om du vill ha mer information 010-7087200.

Skötrum: Finns på den vänstra toaletten i anlutning till kafét.

Toaletter: Finns i anslutning till kafét